Telefon Chat med os
88 44 22 22
Mandag - Fredag:
10:00 - 16:00
Chat med os

Hvordan låner du hos os?

Sådan gør du:

  • Vælg det ønskede lånebeløb og løbetid i låneberegneren og klik på 'lån' knappen nederst i lommeregneren. Du skal nu ansøge med at udfylde nogle simple spørgsmål så som dit fulde navn, e-mail adresse og telefon nummer. HUSK at have dit NemID klar.
  • Brug dit NemID for at gennemføre din ansøgning og sende den ind til os. Du vil modtage svar på din ansøgning direkte på din skærm få sekunder efter du har gennemført ansøgningen med dit Nem ID.
  • Lånedokumentet sendes med det samme til din e-mail. Hvis lånet bliver godkendt, udbetaler vi lånebeløbet til din NemKonto inden for et kvarter. Du kan se hvornår du vil kunne se pengene på din konto her.
 

Hvis det er første gang du vil ansøge om et lån:

Du skal blot registrere dig på vores hjemmeside og følge ovenstående vejledning. Som en ny kunde, kan du låne op til 4000 DKK med en løbetid på op til 30 dage helt gratis!Hvis du allerede er registreret:

Log ind på din profil og ansøg om et nyt lån. Som eksisterende kunde, kan du låne op til 10.000 DKK med en løbetid på op til 30 dage. Hvis det første lån betales tilbage rettidigt, vil det maksimale lånebeløb du kan ansøge om, forhøjes med 1000 DKK.Hvordan tilbagebetaler jeg mit lån?

For at tilbagebetale dit lån, skal du bruge den faktura du har fået tilsendt ved oprettelsen af lånet. I din faktura fremgår et indbetalingskort med en FIK-kode, som du kan bruge til betalingen. Med indbetalingskortet kan du betale over NetBank, i banken eller posthuset. Du kan også tilbagebetale dit lån ved at overføre beløbet til vores reg. og kontonummer, som ligeledes fremgår af din faktura. Har du mistet din faktura, kan du logge ind på din profil, hvor alle betalingsoplysninger også fremgår.

Hvis du har en konto i NORDEA, vil vi kunne se din indbetaling med det samme. Hvis din konto er i en anden bank end NORDEA, kan der gå op til 2 hverdage før en indbetaling er registreret hos os.

Vores reg. og kontonummer: 2191-8981873654

Husk at oplyse dit lånenummer i referencefeltet ved en bankoverførsel!


Bank oplysninger

NetCredit Bank:
Nordea Bank Denmark A/S
Konto nummer:
2191 - 8981873654
Modtager:
NetCredit Aps
Bemærk: Hvis du benytter dig af anden bank end NORDEA og foretager dig indbetalingen efter kl.17, kan der gå op til 2 hverdage før en indbetaling er registreret hos os.